Seed of the Sorcerer, Womb Of The Witch - Spell Book I: Ceridwen EP (Utgitt 25. Januar)

Seed of The Sorcerer, Womb of The Witch er et femmanns-band fra Denver, Colorado. De fremkaller et massivt musikalsk helvete kombinert av Black Metal, Death Metal og Sludge Metal. Bandet består Cory (gitar), Collin (gitar), Ryan (bass), Ian (trommer) og Steve (vokal). Dette er deres debut. 

Dette råtne eplet av en EP åpner med låten "Cunt of Ceridwen". Denne fitten lukter kanskje fiskeslo og det som verre er, men den er likefullt innbydende. Den begynner med en seig og styggpen krysnig av Sludge og Death. Vokalisten høres i starten ut som et masturberende kakemonster. Deretter øker tempoet betraktelig og vi når et klassisk Black Metal territorium. Til slutt går de på en måte tilbake til starten før griseriet avrundes. 

"Three Drops" starter med et atmosfærisk og halvakustisk parti. Etter noen sekunder setter trommene inn.  Man hører virkelig at dette er en habil trommis med gehør og musikkforståelse. Det er lekent og løssluppent. Plutselig mister hele gjengen "grepet" og gir full pedal mot det sataniske. Vi snakker illsint Black Metal av den gamle skolen.  Det avsluttende partiet inneholder et repeterende, tungt og steintøft Sludge-riff. Det er nesten umulig å få nok av det. Det føles som om demoner prøver å dra meg gjennom en portal til helvete. Garantert miniskivens høydepunkt. 

Denne illeluktende grøten tar kvelden med "Moss Crotch". Dette moseinfiserte skrittet av en låt åpner med det tregeste riffet på utgivelsen. Det skaper en deilig, men faretruende stemning. Jeg vil klassifisere dette sporet som det mest Death Metal-inspirerte. Ellers må jeg nok si at dette er den svakeste låten, selv om jeg liker den. Rent vokalmessig låter det skikkelig fett. Vokalisten er det sterkeste leddet her. Godkjent ende. 

Hva venter du på? 

La denne brutale svanesangen fylle deg opp med misantropisk glede. 

9/10

Artist: Seed of the Sorcerer, Womb of the Witch
Plateselskap: Sorcerot Records
Lengde: 24:57
Spor:
1. Cunt of Ceridwen (07:29)
2. Three Drops (11:16)
3. Moss Crotch (06:11)

https://sotswotw.bandcamp.com/